September 29, 2008

no mina aru ei saa..

Mis sel Postimehel ja üldse ajakirjandusel Kanepi vastu on. Kaia Kanepi vastu siis.
Kirjutavad küll, et tõusis karjääri kõrgemaile positsioonile jne.ninnunännu, aga kurat mis pilte nad temast lehte topivad, võiks ju ikka valida veidi kenamad fotod.

Tänane Postimees:



ja see pole mitte esimene kord :S

1 comment:

Le Divin M said...

Ma ei saa nüüd aru hästi, milles see probleem on? Minu arust jumalast timm pilt asjaolusid arvestades. Kui inimesel suus kolm kilo trotüüli plahvatab, siis on igatahes hullem lõust! Kaia portree toob mulle meelde ühe mu endise mõrsja, kes oli ka säändne toekas talutütar. Pold talle probleemiks januga pangetäis udarasooja piima ää rüübata, 15 hektart vilja ühe jutiga sirbiga niita ega kraavi kukkund traktort käte rammuga taas teele vinnata. Eesti naises hindan mina esmajoones häid rustikaalseid geene, mis annavad talle looma jõu ja metslooma välimuse. Meie esitennististi puhul on kogu komplekt eriti peenelt viimistletud, minu poolt nimetatud nüansid pääsevad mängleva kergusega mõjule. Kui ma seda pilti pikemalt vaatan, on mul tunne, nagu oleksin rongi alla jäänud!

PS: Kaiat on väga raske looduses pildistada, sest ta on ööloom. Postimehe päevapiltnikule paistab selle foto eest igatahes Pulitzeri preemia!