April 22, 2009

Mis uudist..

No vahepeal põles jälle üks naaberpood ja legendaarne venkude kõrts "Izmir" maha .
Olime endid just horisontaali sättinud ja silmad sulgenud kui hirmus huilgamine pihta hakkas. Esialgu ei pööranud ma sellele suurt tähelepanu, aga kui see pasunakoor kolme minutiliste vahedega muudkui jätkus, ronisin voodist välja ja silkasin rõdule.. Oh seda tossu ja tulemöllu.. Esialgu arvasime, et põleb mõni korrusmaja ülemistest korrustest - no a mis sa ikka spekuleerid eks! Mõeldud tehtud - uuesti riidesse ja alla. Sõitsime sündmuspaigale, et teada saada, kelle punane kukk seekord ette võttis. Nähes et tegu on Szolnokiga, ei raatsinud me rohkem oma väärtusliku uneaega raisata ja veeretasime ennast uuesti põhku..

Aga eile kolasime Saue ja Laagri vahel Padula rongipeatuse lähistel. Kusagil 21 paiku nägime, et rongilt tuli maha 4-5 liikmeline noortekamp ja nad ei suundunud mitte Padula majade poole vaid jäid raudteeperroonist pärnu mnt poole, olime neist tubli 600 meetri kaugusel ja ilmselt nad meid ei märganud.
Äkki näeme et erinevates kohtades tõuseb ere leek. Lisasime sammu ja kui kohale jõudsime olid tõprad kadunud ja meile kustutada jätnud mitu suurt kulupõlengu kollet.
Tükk aega materdasime seal, kutsusime päästeameti ka. Enne nende kohale jõudmist saime tule siiski kontrolli alla..

Kurat kui kätte saaks annaks labidaga vastu pead püromaanidele, tõesõna! Süüdimatud debiilikud.

Oma kogemuste põhjal
teie valvetuletõrjuja.

2 comments:

Marko said...

Aga miks te vertikaalis magate?

Kaire said...

kuulume püstloodsete sugukonda :D