May 25, 2009

Tiira-Taara


Pühapäev, puhkepäev - tubli pakendijäätmete taaskasutusse suunaja jaoks korra kuus kindlasti ka taarapäev.
Alustasime Põhja Rimi taarapunktist. Umbes 50% minu külastuskordadest on see majakene poe taga kinni, nii ka seekord. Kiri uksel oli:VABANDAGE SULETUD. LÄHIM TAARAPUNKT ASUB LOOTSI 7. Keegi vihane tegelane oli selle kirja alla pastakaga kribanud umbes nii: "Kurat, see on juba 10 kord, kui tulen siia ja automaat on kinni...plapla"
Ega ausaltöeldes tõusid endal ka juuksed pahameelest turri...
Edasi sõitsime Järve Selverisse. Sel suure külastatavusega ostukeskusel on üks pisike ruum 2 taaraautomaadiga ja ootel oli seal juba 3 inimest, igal umbes 10 kilekotitäit taarat ja 1 just parasjagu tõstis oma suuri kotte autopagasist ukse juurde ootele. Meile oleks see tähendanud vähemalt poole tunnist ooteaega ja muide alati võib juhtuda, et kui sinu kord lõpuks käes on, otsustab taaramasin rikki minna vms.
Niisiis kuna reisisiht oli meil Saku, sõitsime Männiku Säästumarketi taarapunkti.
Ülla-ülla seegi oli suletud ja silt ütles: VABANDAME TAARAAUTOMAAT ON SULETUD, SEST KASTID ON OTSAS.

Edasi läksime Saku motokrossile ja peale seda Saku alevisse sealse Säästumarketi taarapunkti, millel oli silt: VABANDAGE TAARAPUNKT SULETUD SEST ROHKEM EI MAHU.

Suht pissed-offsetena kiikasime siis Saku Konsumi taarasse. No see oli avatud, see töötas ja oli inimtühi, nii et lunastasime 75 EEK pandipakendite eest ja põrutasime koju. Aga kui see sõit iseenesest oleks olnud ainult taara pärast siis oleksime auto kütusekulu arvestades kindlasti peale maksnud. Keskonnasõbralikkusest ei maksa siin kohal üldse rääkida.

MÄNGI taaramängu

No comments: