June 12, 2009

Mis uudist..

No sellel nädalal on meil 2 korda olnud tegemist politseiga
Esimene kord oli eriti jabur! Sõitsime esmaspäeva õhtul mingit X-teed pidi Vääna-Jõesuu randa. Ma polnud seal varem käinud, väga ilus rand! Jõgi voolab pikalt täpselt enne rannajoont ja selleks, et mereäärde pääseda, peab sillani jalutama. Muidugi sealt poolt kus jõgi merre suubub on pääs veele vaba :)

No nagu ma juba ütlesin, sattusime meie sinna suht juhuslikult ja mööda mingit kitsast metsateed, kus ühele poole jäi sellesama jõe org ja teisele poole kõrgemad liivavallid+mets. Äkki lõppes sõit meie jaoks ära, sest teele olid veetud mingid takistused, et edasisõitu piirata. Parkisime siis auto kenasti sinna samasse tee kõrvale kaldavallile 2 puu vahele. Hästi parkisime! Puujuurikate tõttu oli Saabi pepu mõnusalt taevapoole :) Ja jalutasime randa. Olles autost ca 20 minuti jalgsikäigu kaugusel helistas mulle 110 linnakorrapidaja ja küsis: "Kuule Kaire, kus su auto hetkel asub?" , saades vastuse, et Vääna-Jõesuus, ütles, et : "Jajah, tead meile helistas üks kodanik ja teatas, et leidis metsas rüüstatud ja avariilise auto"
No mida hekki!
Palusin teatajalt üle küsida, et mismoodi see auto siis ikkagi rüüstatud on, sellepeale öeldi lihtsalt et on rüüstatud ja kõik. Leppisin korrapidajaga kokku, et patrulli ta sinna loomulikult ei saada, ja ei jäänudki meil midagi muud üle kui oma jalutuskäik lõpetada ja auto juurde tagasi marssida.
Fantaseerisime teel tagasi kuidas auto on mingil põhjusel pidurid kaotanud (käsipidur + parking automaatkastikal! :)))))) ja jõeorgu sulpsanud. Või et mõni paha pätt on auto aknad sisse löönud , küljepeeglid murdnud või kummid tühjaks lasknud...
Loomulikult oli Saab kenasti kahe puu vahel tagumik pilvede poole ja rüüstanud olid teda ainult maanteetolm.
Võtsin kõnne 110 korrapidajale ja teatasin et kõik on ikkagi broo ning et helistaja on ilmselgelt igavlev debiilik.

Veiko tegi pilte ka siis autost, aga need hetkel tema telefonis, eks ma hiljem lisan teile vaatamiseks "rüüstatud ja mahajäetud" SAAB 9-5 fotoseeria.

Sellest loost mis eile juhtus räägin hiljem...
See veits põnevam ka..

No comments: