November 11, 2009

Silmal on suured hirmud


Teisipäeva hommikul ärkasin silm paistes. Ravisin teda kummeli kompressiga ja lootsin et tänaseks saab enam-vähem korda. Täna hommikul oli aga silm täiesti kinni paistetanud. Peale pooletunnist külmkompressi sain turse veits alla. Perearst kirjutas antibiootikumid ja salvi. Deem, kurb on see, et mul on reedel lauluväljaku klaasmajas üritus ja tänukirja saamine. Pealegi on see meie asutuse viimane ametlik pidu vanas kooseisus ja KKP nimega. Arst lohutas, et ehk saab korda..Soovitas 2 tabletti päevas võtta 1 asemel. Eks näis.

5 comments:

Virko said...

kiiret paranemist sulle...

piiiia said...

Ai. Silmad kipuvadki siis paiste minema kui seda kõige vähem tarvis on. Minul läksid näiteks bakalaureuse kaitsmispäeva hommikul mõlemad silmad hullunud kiirusega kriipsuks. Läks natuke aega, et aru saada, et süüdi on arvuti kõrval vaasis tolmlevad põllulilled... Minul lõppes kõik hästi. Nägin kaitsmisel nii komisjoni kui muud auditooriumi ja oma märkmeid. Soovin sulle kiiret paranemist!
Kui üks silm lubab, siis loe ühte vana postitust sellest kuidas mu blogipartner Nadja oma silmahädaga hakkama sai .
Edu!

Anonymous said...

näeb välja nagu mu juunioril nädal tagasi.
mingi retseptiga saadud pasta abil taandus kolme päevaga.

Kaire said...

:) Tänud teile!

Le Divin M said...

No misse üks punnis silm kah ära ei ole! Mul oli omal ajal vasemas silmas odraiva. Arvasin, et ega enam rohkem vittu minna ei saa. Aga sai! Ja veel mihukesel kombel! Vaevalt sain veskimehe abiga odraivast priiks, kui avastasin järgmine omik, et paremas silmas on mul kott kardulast ja kümme kilo porknaid. Mainin kohe ära, et vasak silm asendati möldri manipulatsioonide käigus toreda klaassilmaga, mis on umbes muna suurune ning mahutab keskeltläbi 150g kärakat. Nojaa, aga see juurikajama! Eidel mudugist sitaks hää meel, et vahi kui tubli vanamees, hoolitseb söögilaua eest ja puha. Andsin vanamoorile käsu, et ta omale Singeri masina perse topiks, kuna seal juba nagunii ees tema süütus ja au. Naine nuttis verd, ent täitis mu korralduse vastuvaidlemata, vaat selline mõjumine on armastava mehe sõnadel naesterahva pääle! Kartulimure lahenes sama aasta sügisel, kui koolilapsed tulid ja mu silmast juurikad kenasti koloosiaita tallele viisid (mai akand tookord küsima, et misse talleke nendega teeb. Kahju, nüüd oleks uvitav teada küll!).

Juba talvel külastasid mind maksatsirroos, emakakaelavähk ning vesipäisus. Viimast ei soovita talvel kellelegi, ilgelt raske!